maanantai 26. marraskuuta 2012

Samoissa väreissä

Molemmille muksuille toivomistaan kankaista paita ja tunika. Poika halusi leijoneita ja tyttö myrkkysieniä. Sieniretki-velour oli ainoa, jota Kankaiden yön ostoslistalla. Tietty se unohtui silloin yöllä ja piti tilata seuraavalla viikolla sitten tilata kun tyttö kyseli myrkkysienimekkoa. Tiikeri-velour sen sijaan tuli ainoassa Kankaiden yön paketissani.



Tunika on siis Selian sieniretki-velouria ja resorit anopilta saatuja. Kaavana hyväksi havaittu Ottobre 4/12 Princess koossa 116.



Pojan paidassa on Käpyseltä tilattua tiikeri-velouria ja hihat ja kaulus nappilistoineen Kestovaippakaupan velouria. Poika itse halusi keltaista paitaan ja tämä KVK:n keltainen sävy sopii oikein hyvin tiikerin väreihin vaikkei siinä keltaista itsessään olekaan. Napit poika valitsi itse paikallisesta putiikista Mantin maailmasta. Nappilista ei mennyt ihan nappiin ja jouduin sitä korjailemaan ja sain alapuolelle reiän aikaiseksi ja siksi piti nappilistan alareuna peittää toisella kangaspalalla. Ihan kelvollinen siitä loppujen lopuksi tuli.

4 kommenttia:

  1. Onpa hyvät värit tuossa pojan paidassa! Selian sieniretki-velourista tykkään myös kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Itselläni on jo hiukan retroväriähky, mutta kun lapset halusi niin vielä vähän ruskeeta ja oranssia.

      Poista
  2. Ihanat värit. Sopivat hyvin kantajilleen.

    VastaaPoista