maanantai 13. helmikuuta 2012

mä haluun ruunuja

Koko perheen voimin käytiin Helsingissä ja yksi etappi oli Piilo. Sieltä poika valikoi itselleen kruunuvelouria. Hiukan ihmettelin kun tarjolla olisi ollut autoja ja muita, mutta ruunuja halusi ja ruunuja sai.

Housuja poika tarvitsee ja ihan perushousut ei inspannut yhtään. Päätin sitten tehdä resorilla kantatut taskut housuihin. Turkoosit resori ja kanttaukset olisin halunnut, mutta sopivaa ei nyt tähän hätään ollut varastossa, joten laitoin tylsästi mustat. Kaavana on OB 4/11  high-jump koossa 98. Meidän pojalle sopiva kaava, joskin hiukan taisin lahkeita pidentää.

Samassa Ottobressa silmääni osui myös mighty monkey collegetakki ja sen päätin kankaasta myöskin tehdä. Suurin koko kaavassa on 92 ja siitä reiluilla saumavaroilla ja hihoja ja helmaa pidentämällä tuli oikein hyvän kokoinen. Ja koska varastoistani ei löytynyt sopivaa tarpeeksi pitkää vetoketjua niin sovelsin kauluksen vähän eri tavalla. Mun makuun settinä ehkä vähän liikaa yhtä kuosia, joten tuskin näitä tullaan settinä pitämään, mutta kuvassa nyt yhdessä niin saatiin kaksi kärpästä yhdellä venkoilulla. Takkia olisi tarkoitus pitää sitten joskus kesemmällä ihan ulkokäytössä.


Kangasta jäi vielä parin pipon verran jemmaankin. Ainakin itselle yksi kuninkaallinen pipo suunnitelmissa.

3 kommenttia:

 1. Ihana setti! Hyvin sopii tää kangas pojallekki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! sopii kyllä pojallekin vaikka sanoikin, että on prinsessakangasta. Poika pyysi myös paitaa pinkistä sydänkankaasta, mutta siihen en ihan venynyt.

   Poista
 2. Hienot on. Jotain vastaavaa tulossa meillekin...kangas kotiutui tänään :)

  VastaaPoista