torstai 15. maaliskuuta 2012

Perhosia mekossa

Tämän piti olla sellainen pikainen surautus vaan. Ei mennyt ihan putkeen. Tässä vastusti kaikki mikä vain voi. Taisi toinen sivusauma olla ainut, joka meni kertaompelulla. Kanttaukset venyi ja lerpatti. Framilonrypytys ei onnistunut millään ja päädyin sitten rypyttämään rypytyslangoilla. Taskujen kiinnitys ei onnistunut vaan kone sylttäsi nurjalle ja sain sitten reiänkin aikaseksi, mutta sen sain sillä taskulla peitettyä onneksi. Helman tikkauksessa alalanka loppui tietysti keskellä edessä. Purin sitten senkin kun rupesi häiritsemään ja eikun uusi tikkaus. Ihan kelvollisen näköinen lopputulos, mutta harmittaa ihan hirveesti aina kun vaan näkeekin mekon.

Kankaat Eurokankaan trikoita, perhoset palalaarista ja raidat pakalta. Kanttauksen resori Moonkidsiä Ikasyristä. Kaavana Ottobre 1/2012 Mail Express koossa 116. Muuten hyvä kaava, mutta pieni juttu häiritsee omaa silmää. Eli yläosan etukappaleen alareunan kaarevuus. Ainakin näin raitakankaassa häiritsee kun alareuna ei mene raitojen mukaan.

3 kommenttia:

 1. Kuvaa katsoes ei kyl arvaisi että tekeminen vastustanut. hieno on!
  kurkkaappas blogiini ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkattu. Ihka eka tunnustus. Kiitos! palaan asiaan kun tää megaflunssa hiukan helppaa

   Poista
 2. Kaunis ja kesäinen mekko! Minä myös teen rypytykset tässä mekkomallissa ihan vaan rypyttämällä langalla, on mielestäni helpompaa kuin framilonilla. :)

  VastaaPoista