sunnuntai 6. tammikuuta 2013

vadelmamekko

Vadelmaneulosta tilasin heti kun sen näin. Se vaan näytti ihan minun mekoltani, jossa tulisi olemaan korkeat resorit ja iso kaulus. Kauan se odotti valmistumistaan, vaikka visio on pysynyt samana. Paitsi, että mekko-visio kutistuikin melkein tunikaksi, jotta sain kankaan riittämään. 
Kaavana OB 5/11 Everyday scoop neck koossa 38 ja pidennettynä. Hihoista napsaisin hiukan pois, että sain pitkät resorit. Kangas on siis Majapuun vadelmaneulosta ja resorit Jättirätistä. Kauluksen musta kangas on myöskin resoria, mutta ohuempaa laatua ja se on peräisin Marimekon resoripussista. Kauluksen nappi on Jättirätistä.


Kaulus on ihan vaan suorakaiteen muotoinen  ja kolmen vadelmarivistön korkuinen kappale. Kauluksessa oli tarkoitus olla ihan kunnon napit ja napinlävet, mutta totesin sen olevan turhaa kun ei tätä kaulusta kuitenkaan muulla tavalla voi pitää. Tällaiset neulokset on kyllä kivoja talvikankaita kun ovat hiukan paksumpia kuin trikoo. En jotenkaan näe itseäni joustofroteessa tai velourissa. College saattaisi mennäkin, mutta hyvälaatuista collegea on ollut vaikea löytää

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Tuo kaulus on tosi kiva ja nappi vielä piste iin päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mietin vielä pitäisikö toinenkin nappi lisätä vai meniskö sitten överiksi.

   Poista
 2. Vautsi mikä tunika! Ihanan iso kaulus (:

  VastaaPoista
 3. Vau, todella hieno. Kelpaisi munkin vaatekaappiin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! tarttis vaan enemmän rohkaistua tekemään itelle kuin noille vaikeille asiakkaille (lapsille)

   Poista
 4. Ompa todella ihanan näköinen =)

  VastaaPoista