torstai 9. toukokuuta 2013

Kuuluisa Jackie

Olen menossa virtuaalisen ompeluseuran kanssa risteilylle ja Tallinnaan. Täytyyhän sen luokan reissua varten tehdä uusi mekko. Tämän mekon kaava on  nimeltään Jackie kirjasta Kuuluisat vintagemekot. 

Kangas on hankittu M is for make -nimisestä kaupasta. Sieltä löytyy vaikka mitä ihanuuksia. Kankaan tilaamisessa sieltä oma hankaluutensa on riittävyyden arviointi, koska kangasta myydään fat quartereina, joka on siis neljäsosa jaardin pituisesta palasta. Täällä kertaa kangas riitti ja jäikin vielä.


Enpä olisi uskonut, että jonain päivänä tykkään pastellisävyistä ja tummansinisestä, mutta tykkään ihan hirveästi tästä kankaasta. Luulin saaneeni yliannostuksen pastelleja kun pienenä jätskikin piti olla minttua tai mansikkaa vain siksi, kun ne on vaan niin hyvän värisiä.


Kyllä tällä mekolla kelpaa rouvan risteillä. 


12 kommenttia:

 1. Juu kyllä tuolla kelpaa risteillä! Tarvis itsekin kait koittaa saada jotain risteilyä varten aikaiseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaa! joo kaikki vaan ite tekemään. Hyvä mun on nyt sanoa, kun se oma on jo tehty.

   Poista
 2. Hieno mekko on! Hauskaa risteilyä! :)

  VastaaPoista
 3. Hieno mekko! Kyllä kelpaa risteillä! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti ja hyvin istuva mekko!

  VastaaPoista
 5. Ompa hieno, ja istuu tosi hyvin, kyllä kelpaa sun tuossa risteillä :D mä vielä pohdin että onko mun farkkumekko tilaisuuteen sopiva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ja sun farkkumekon kuvan nähtyäni ajattelin heti, että se on sun risteilymekko. Eli mun mielestä passaa oikein hyvin. Tai sit jos tekee mieli niin toki voi tehä uudenkin. Mun meinaan vähän tekis mieli.

   Poista
 6. Kaunis mekko! Itse en oo vielä uskaltanut mitään istuvia vaatteita itselleni puuvillasta ommella... Joskus kai pitäisi tarttua sitäkin härkää sarvista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa kokeilla ei se niin kummallista oo, mutta voi olla, että puuvillabuumi vie mukanaan

   Poista