maanantai 1. heinäkuuta 2013

Salainen vaateystävä

Facebookin ompeluryhmässä oli haaste, että tehdään vaihtarit. Tee toiselle niin joku toinen tekee sinulle. Piti kuvailla toiveita salaisen vaatteen suhteen ja sitten saat jonkun toisen tekemän kuvauksen paluupostina. Hurjan  jännittävää ja ihan eri fiilis kun tekee jollekin vieraalle välillä. 


Sain tällaisen kuvauksen: Poika 4 v 8 kk on noin 110 cm kokoinen, tummatukkainen ja pitkäselkäinen. Vy 52 cm, Py 52 cm. Hän tykkää kirkkaista väreistä, punainen on tällä hetkellä suosikki. Vauhdikas, hyvin sosiaalinen ja puhelias jalkapallon pelaaja, joka arpoo vielä tulisiko hänestä isona poliisi vai agentti.
Päädyin siis väsäämään jalkapallo-teemaisen asun. Varsinaista pelipaitaa en halunnut tehdä, koska pikkupojat ovat tunnetusti hirveän tarkkoja logojen yms. oikeellisuudesta. Paidan punainen trikoo on muistaakseni Eurokankaasta ja raitakangas JNY. Pallon turkoosi trikoo Royal-tuoteestaPelkkä paita olisi ollut hiukan tylsä, joten tein mukaan sopivat shortsit myös. Shortsien kangas on ohutta collegea, jonka olen löytänyt kirpparilta. Kangasta oli alunperin melkein kaksi metriä, mutta nyt näiden shortsien jälkeen enää pieniä tilkkuja. Ja koska oma poika sattuu osumaan kuvaukseen myöskin niin tein toisen lähes samanlaisen paidan ja harjoutuskappale jäi meille. Meille tuli salaiselta ystävältä pojalle kalahousut ja tytölle perhospaita. Luulin, että tulisi vain toiselle ja varoittelin lapsiakin, että vaan toinen saa tällä kertaa jotain. Kiva yllätys oli, että molemmat sai jotain kivaa.

1 kommentti:

  1. Aivan huippu salainen ompelus. Tykkään hurjasti ja sinun työnjälki on ihailtavan siistiä!

    VastaaPoista