perjantai 27. joulukuuta 2013

Joululahjoja ja niitä mitä pukki ei tuonutkaan

Joululahjoja tein tänä vuonna todella vähän. Tytölle käpymekon, kolmet lapaset ja yhden essun.


Lapasia sai äitini, mummini ja anoppini. 
Kaikissa lapasissa on fleecevuori. Mustapohjaisissa päällipuolella trikoota ja mikrofleeceä ja kämmenpuolella paksua collegea. Vaaleiden lapasten päällinen on kaksinkertaista villasekoiteneulosta.


Yhdelle pikkuiselle leipurille piti saada essu, koska isosiskoilla oli jo sellaiset.
Leppiskangas on aikoinaan Tiritomista tilattua ja Pilkkukangas on Jättirätistä. Essun reunassa on vinokanttinauhaa ja polvekenauhaa, jotka ovat Karnaluksin tuliaisia.


Essun niskalenkki on kiinni leppisnapilla ja napin paikkaa vaihtamalla niskalenkin pituus on säädettävissä.
Luultavasti tähän essuun taisi tulla ihan reilusti kasvunvaraa, mutta onneksi neiti sai toisenkin essun ja se on sopivamman kokoinen.


Omalle porukalle ei pukki tuonut yöpukuja. (varmaan eka vuosi ikinä) 
Piti sitten surauttaa lapsille ja itselle sellaiset. 


Pojalle lentokenttätrikoosta ja tähtitrikoista. Kaikki huolittelut helposti kaksinkertaisella resorilla paidan helmaa lukuunottamatta. 

Paidan kaavana Ottobre 4/12 Little lamb koossa 110 pidennetyllä helmalla ja hihoilla ja housujen kaavana  Ottobre 4/11 High jump koossa 110.


Tytölle todellinen palapelipyjama oravista ja sävyyn sopivasta raidasta. 


Paidan kaavana Ottobre 4/12 Princess koossa 116 ja housujen kaavana Ottobre 4/13 Ultimate casual koossa 122 sivusaumattomana versiona.


Itselle vapaasti saksien viiksihousut. Viiksikangas on Jättirätistä.

3 kommenttia:

 1. Mä katoin tota viiksikangasta kans, en ostanu, mut nyt sä oot tehny siitä itelles...kateus iski, mä menen huomenna jättirättiin =D Nyt ois vielä ollu niin tyhjää laneja varten, mutta olen siis yksinäni... lapset lähtee isälle. Pojille suunnittelin tänään tekeväni yövaatetta. Oli meinaan meilläkin eka joulu kun lapset ei saanu yökkäriä ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en voinut vastustaa viiksien kutsua, vaikkei ollut mitään visiota niille. Nyt mietin ostavani lisää ja värjääväni.
   Lanit olis kyl tosi jees. Mietinkin juuri tsekkaavani savasta kaikki raumalaiset ja pistäväni aiheesta viestiä, mut en oo vielä "kerinnyt".

   Poista
  2. Hienot yöpuvut! Ja mä oon ainaki laneiss mukana ;)

   Poista