tiistai 22. toukokuuta 2012

naapurintytölle

Naapuriin syntyi tyttö ja pakkohan jotain pientä ja sievää oli saada tehdä. Ensin tein OB 1/12 Bert-nappilistabodyn ilman tuota helmaa, mutta ei jotenkaan näyttänyt tarpeeksi tyttömäiseltä. Leikkasin sitten bodyn kahtia ja lisäsin väliin helman.

Kankaan alkuperää en muist ja tämä on kaiken lisäksi vielä dylonilla värjätty eli en muista alkuperäistä väriäkään. Hyvänlaatuista on joustavaa, mutta sopivan napakkaa. Harmi kun ei ole paljoa jäljellä. Kanttaukset on tehty Ikasyristä tilatulla moonkidsin resorilla, joka on mielestäni vähän kummallisen oloista. Kivan tuntuista ja venyy hyvin, mutta jotenkin jää aina lörpäksi. (tai sitten on tekijässä vikaa) Väri on sopivan kirkas niin sopii mun silmään tuon räikeän pinkin kanssa. Kyllä tykkään kontrastiväreistä ja kirkkaista väreistä yleensäkin. Neppareina perhoskuvioiset kam-nepit. Yritin kuvailla niitä perhosiakin, mutta en onnistunut saamaan kelvollista kuvaa niistä.

Mekkobodyn kaveriksi tein hyväksi todetulla OB 1/12 Little houses -kaavalla sydänpeppuiset pilkkuhousut. Vyötäröä on taas madallettu reilusti, että voi pitää tuon mekon alla. Pilkkukangas on anopin kätköistä ja applikoitu sydän on velouria.

Tässä vielä koko setti. Helma näyttää kuvassa hieman luonnonvalkoiselta, mutta on oikeasti ihan puhtaan valkoinen kuten housutkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti