maanantai 18. helmikuuta 2013

Burdaan tykästynyt

Muutamia vaatteita olen itselleni Burdan kaavoilla tehnyt ja täytyy kyllä sanoa, että tykkään kovasti. Malleissa on useimmiten jokin juju, mikä tekee niistä kiinnostavia. Kaava-arkki on melko kryptinen, mutta siitä kun on selvinnyt niin kaavoilla saa aikaiseksi oikein kivoja vaatteita.


Tämän paidan malli on uusimmasta Burdasta 2/13 nro 127 koossa 38. Tässä mallissa se juju on hihojen raglaneissa olevat rypytykset. Paidan kangas on Marimekon paksua trikoota. 


Hame on myöskin Burdan kaavoilla tehty. Lehden nroa en nyt muista, mutta taisi olla niitä ensimmäisiä suomenkielisiä numeroita jollei peräti ihan ensimmäinen. Kangas on Jättirätistä jotain hiukan kiiltäväpintaista jumppapukukangasta, jonka ostin aikoinaan Infinity dressiä varten, mutta kankaan leveys ei riittänyt siihen. Hameen olen tehnyt jo viime syksynä ja sillä on hippailtu jo parit pikkujoulut ja muitakin juhlia. Tällainen korkealle tuleva vyötärö on minun kropalleni hyvin armollinen malli ja toisella sivulla olevat rypytykset peittävät mainiosti epätoivottuja muotoja. Hameeseen on helppo yhdistää monenlaisia yläosia ja esim. kauluspaidan kanssa saa hyvinkin uskottavan bisneslookin aikaiseksi.

8 kommenttia:

 1. Tosi tosi kauniit vaatteet. Itsekin silmäilin tuota paitakaavaa. Kokeilemisen arvoinen!

  VastaaPoista
 2. Hyvän näköinen paita, rypytykset on hienot! Minäkin olen Burdasta nyt muutaman vaatteen ommellut. Aluksi tuntui ettei lehti ole yhtään minun tyyliäni, mutta tarkemmin tutustumalla löytyy aina jotain kivaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tilasin burdaa aluksi sen 3kk tarjouksen ja meinasin jo lopettaa siihen, mutta lehtiä tarkemmin tutkailtua tulin siihen tulokseen, että joka lehdestä on löytynyt useampikin toteuttamiskelpoinen malli

   Poista
 3. Tyylikäs setti! Erityisesti pidän hameesta! Jaksaisitkohan kaivella mikähän Burdan numero oli kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hame on kyllä superkiva. Tsekkasin burdan nron ja hame löytyy lehdestä 5/12

   Poista