keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Rauha 1 vuotta

Veljentytön 1-vuotissynttäreille lahjoja esittelen tällä kertaa. Äitinsä toivoi punaisen villakangastakin kanssa pidettäväksi housut. Sellaset hiukan siistimmät ns. kauppahousut. Eli ei tarvinnut olla toppaa eikä pitää vettä. Haalarihousut kuitenkin mielestäni on pikkuiselle parhaat. Farkkuhaalarit siis punaisilla tehosteilla ja sekaan hiukan tyttömäisyyttä.



Haalarihousujen kaava on Ottobre 3/09  Pink daisy koossa 80 pidennetyillä lahkeilla ja ilman haaraneppareita. Päällikangas on melko ohutta farkkua EK:n palalaarista ja vuorikangas on Marimekon unikkopuuvillaa. Vetoketju Jättirätistä kuten sen ympärillä olevat puuvillapitsitkin. Olkaimissa on sydämenmuotoiset kam-nepparit.


En tietenkään pystynyt viemään pelkkiä housuja vaan tein myös mekon ja sille seuraksi sopivat legginsit. Mekko on Ottobre1/13 mariken-kaavalla tehty koossa 86. Ohjeessa mekko on tehty puuvillasta, mutta tein nyt trikoosta, joten ei tarvinnut laittaa vetoketjua eikä napitusta taakse. Mekon kangas on Liandlon. Legginsit on Ottobre 6/12 Ruusunpuna-legginsit koossa 80 hiukan pidennettyinä. Legginsien kankaan alkuperää en muista.




Ja jottei ihan pelkäksi vaatelahjaksi menisi niin kokosin vielä Paapiin TSI-mäyräkoiran pakettiin.


6 kommenttia: