sunnuntai 14. lokakuuta 2012

..ja ne uivat ja uivat sen uskotte

Seliasta tilattu laulukala-joustofrotee iski ja kovaa. En ymmärrä kun ensinnäkin tummansininen ei todellakaan kuulu suosikkeihin ja toiseksi ei myöskään joustofrotee. Ehkä se on vaan ne kalat. Pojalle tästä paitaa kaavailin ja tyttö ilmoitti heti, että hän haluaa myös mekon yllättävää kyllä kun ei ole pinkki eikä violetti. Lapset saivat itse päättää kanttausten värit ja yllätysyllätys pojalle vihreää ja tytölle pinkkiä.

Pojan paita on tehty OB 1/12 Buttoned up-kaavalla. Koko on 104 pidennettynä hihoista ja helmasta. Nappilista jätetty pois ja kaula-aukkoa hiukan muotoiltu uusiksi.

Tytön mekko on OB 4/12 Princess-tunikasta muokattu. Koko on 116 ja pituus 128. Hihan kaavan piirsin vahingossa Flow-tunikasta, mutta päätin, että ehkä se kapeampi hiha on parempi tälle kankaalle ja piirsin vain pyöriön uudestaan. Jätin ohjeesta poiketen helmarypytykset ja koristukset tekemättä, että kuosi pääsisi oikeuksiinsa.

Tein myöskin molemmille mätsäävät housut. Pojalle perushousut High jump-kaavasta muokattuna. Kankaana on paksu ja pehmeä college, jonka alkuperää en muista. Tytölle tein hyväksi havaitut hopsis-leggarit 4/12 Ottobresta ja niissä kankaana on ohut ja joka suuntaan venyvä joustofrotee muistaakseni Eurokankaan palalaarista. Yritin saada ipanoista yhteiskuvan ja tässä paras yritys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti