sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Niin mun takki

Tämän kankaan olen omaa takkiani varten  ostanut Ikeasta monta vuotta sitten. Kangas on odotellut täydellistä kaavaa ja omaa uskallusta. En halunnut ihan perustakkia vaan siinä saisi olla jotain jujua.

Ottobre 5/12 kolahti postilaatikkoon ja SE oli siinä. Luxurious Flower -takki. Siinä on vino vetskari ja iso huppuKaavat pääsi piirtoon saman tien. Kokona 38 ja ainoa muutos oli, että siirsin yyötärölinjaa alemmas, koska minulla on pitkä selkä. Olisi muuten ollut lantionlevennykset liian ylhäällä. Helmakäännöksen kujaan laitoin kuminauhan.

Kangas on siis Ikean puuvillaa ja vuorina on ohutta mustaa tikkivanua. Jos nyt jotain korjattavaa yrittää keksiä niin ehkä olisi parempi jos helma olisi inasen pidempi, mutta pidempään ei olisi kangas riittänyt. Mietin vielä, että purkaisiko helman ja lisäisi resorin...

Melkoisen ylpeä olen tästä takista. Ihan mun näköinen.


12 kommenttia:

 1. Tosi hieno! Kaava ois myös mun näkönen, mut tuskin saan aikaiseksi / osaisin tällaista tehdä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hei ihan varmaan osaisit. Mullakin oli hirvee kynnys aloittaa ja pidin välilläkin tuumaustaukoja kun ei uskaltanut jatkaa kun pelkäsin mokaavani koko takin.

   Poista
 2. Hei, miten UPEA takki! Siis tosi hieno! Olen tuota samaista takin kaavaa ihaillut lehdestä ja haaveillut takin tekemisestä itselleni mutta enpä ole saanut aikaiseksi, kun pitää kouluakin käydä ;)
  Mutta taidan tosiaan käyttää tuota kaavaa, kun tulee noin hienoa! Näyttää ihan hyvän kokoiselta tuo takki. Itse käytän myös 38:ia, joten olisi kiva tietää, sopiiko se :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaava on kyllä mun mielestä oikein hyvä ja mitoitus kohdallaan. Kandee kokeilla.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Kangas on kyllä ihana ja siksi kai odottanutkin sitä oikeaa kaavaa näin kauan.

   Poista