tiistai 23. lokakuuta 2012

Ketuttaa

Poika tykkää jääkiekosta ja ajattelin ilahduttaa häntä housuilla, joissa on takapuolessa Lukon Eetu-ketun kuva.

Housut on tehty Ikasyrin velourista Ottobre 4/11 High jump -kaavalla koossa 104. Kaavan muokkasin sivusaumattomaksi. Vyötäröä korotin, koska tein kuminauhavyötärön resorin sijaan ja lahkeissa sama juttu.


Applikoinnissa käytin Ikasyrin ruosteenpunaista velouria ja KVK:n valkoista velouria. Mieluummin applikoin palojen värisellä langalla, koska se näyttää mielestäni siistimmältä. Tällä kertaa kuitenkin tein ääriviivat mustalla kun on logo kyseessä. Kettu onnistui hyvin ja sain mielestäni ilmeenkin oikeanlaiseksi.

Olin ihan varma, että housut olisi tosi hitti, mutta poika ilmoittikin, ettei laita housuja kun kettu on vihainen. Haluaa mieluummin jonkun iloisen pupun tai koiran kuvan. Taas oli äiti ajatuksissaan mennyt ihan metsään. Seuraavaksi siis jotain iloista pupua tai koiraa, mutta se onkin enemmän äidinkin mieleen.3 kommenttia:

  1. hieno kettu! koskahan alan opetta meidän lapsille, että mitä joukkuetta pitää kannattaa, ei nimittäin asuta ihan nurkilla. Sitähän voisi tehdä kettupipon niin kuin äidillä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllähän ne ihan perusasiat on hyvä ajoissa opettaa :D Ja tää kettu on kuitenkin ihan kivannäköinen vaikkei ko. joukkuetta edes fanittais

      Poista